EFIT 17 februari 2008

Dags för andra EFIT i månaden februari 2008, denna gång en helg.

Posta er länk antingen i fältet för “EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

Tips! Klicka på länken RSS-flöde nedan (och lägg till den i nån RSS-läsare) så kan du se alla inläggen som kommer denna dag.

98 reaktioner till “EFIT 17 februari 2008”

  1. Och jag var nog absolut sist att länka härifrån.. Det är jag och en påse nötter…

  2. Jag är inte gammal i EFIT-ligan och inte kan jag skylla på bröstmjölk i hjärnan heller, men, EFIT har jag glömt 2 ggr i rad. Jag tycker det är jätteroligt och ska sätta larm på min mobil nu så jag inte glömmer igen. Den 17/2 åkte jag runt hela dagen med kameran och undrar lite varför….ja det är nog snarare åldern jag får skylla på. OM ni vill se bilder på kvällens månförmörkelse över Centrala Florida så hälsa på hos mig..

    Soliga florida-hälsningar
    Malin

  3. Hm, gissa om jag blev konfunderad när jag gick in här och tittade….. ingen 19/2. NÄ, så klart. JAG HAR TAGIT FEL PÅ DAG!

    Hur som helst. Jag har fotat HELA 19/2 istället för 17/2. Bröstmjölk i hjärnan, kan man väll säga som ammande småbarnsförälder.

    Ja, ja…. för er som vill veta vad vi gjorde 19/2 är välkomna in.

    MVH/Maria

  4. Hej, Erica här igen… Upptäckte att jag råkade skicka fel länk… Den som kom med var från förra EFIT-dagen. Här kommer gårdagens =)

  5. Nu finns även mina bilder från en hemmasöndag att beskåda från gårdagen. Välkommen att ta en titt!

  6. Jag var och hälsade på släkten i helgen, men körde ändå EFIT igår, och de bilderna finns nu ute… ;-)

  7. Hejsan, en dag för sent. Internet krånglade igår. Men nu finns ett foto i timmen hos mig oxå. Första gången jag är med. Så kul.. :-)

  8. Min första EFIT. Det var svårare än vad jag trodde. Speciellt att komma ihåg. Tacka gudarna för alarm på mobilen. ;D

  9. Nu har jag lyckats få igång min ftp program. Bilderna finns under EFIT och dagens datum. Ta en titt vet ja

  10. Jag har börjat lägga ut mina efit bilder nu. Välkommen att titta runt! Fler bilder läggs ut som vanligt allt eftersom.

    Ha en bra EFIT dag allihopa!

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: