EFIT 7 januari 2011

Dags för ett nytt år, ny EFIT-dag med!

Posta er länk antingen i fältet för “EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

Tips! Klicka på länken RSS-flöde nedan (och lägg till den i nån RSS-läsare) så kan du se alla inläggen som kommer denna dag.

51 reaktioner till “EFIT 7 januari 2011”

  1. Ett något försenat inlägg! Jag har normalt WP-blogg på min hemsida men webbhotellet har lyckats slarvat bort min inbetalning som gäller domännamn så därför kan jag inte komma ut med mina sidor. Men jag har lagt ut sidorna på Blogger.

  2. Hej! Jag missade att det var en EFIT Dag i fredags, så jag tog min Efit dag idag ist!
    Här är min dag! :)
    / Lotta

  3. Bättre sent än aldrig är mitt motto.. Från flera synvinklar i det här fallet… 2010 var jag inte med på EFIT en enda dag men nu är jag tillbaka och hoppas kunna vara med lite då och då i alla fall, kanske varje gång men jag lovar inget. Välkomna till mig :D

  4. Så glad att jag lyckades komma ihåg denna dagen. Hade skrivit in det i almenackan som påminnselse och det funkade tydligen. Har fotat nästan varje timme :)

  5. Denna gång är jag också med! Passar ju bra när jag är ledig. Fler bilder kommer under dagen…

  6. japp – nu är dagens första blider uppe även hos mig…..
    …..välkomna att kika in.
    Madde

  7. Nu har jag fått upp foton med efter varit ute och skottat en timme idag också! Men nu funkar ju snöslungan som den ska.

  8. För första gången kommer jag att delta i EFIT. Jag har följt EFIT tidigare många gånger, och jag tänker använda ett nytt objektiv jag skaffat mig till alla bilderna. Det blir ett bra tillfälle att lära mig använda det, tycker jag.

  9. Jag tänker vara med i dag, bilderna kommer senare…Måste ladda mobilen först
    Välkomna till mig.
    Kram Cissi

  10. Hej och gomöran!

    Idag tänkte även virrpannan försöka vara med!

    Hoppas ni vill kika in och lämna av en rad, så jag hittar tillbaka till Er!

    VÄLKOMNA!

    *kram*

  11. JA, jag valde att köra en egen dag i onsdags istället… :-P Av personliga skäl, som jag INTE tänker ta upp här!!! Min namnsdag f.ö… ;-) Så här får ni hela min EFIT-dag på en och samma gång!!! VÄLKOMNA IN OCH KIKA!!! Kommentera gärna, så får vi se när jag kikar tillbaka hos er… Nån gång blir det… ;-) Kanske inte förrän nästa helg, men hoppas ni kan leva med det!!! TACK för DIN kommentar!!! :-D

  12. Jag är inte med idag, men Bibi o Lussi har lovat att de ska visa hur deras dagar brukar se ut
    Så kika in och följ med på äventyr hos EFIT katterna

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: