EFIT 10 september 2011

Första EFIT-dagen för månaden september.. höst nu?

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

Tips! Klicka på länken RSS-flöde nedan (och lägg till den i nån RSS-läsare) så kan du se alla inläggen som kommer denna dag.

46 reaktioner till “EFIT 10 september 2011”

  1. Har sittet i timesvis og forsøkt å få bildene på plass og tekst på rett sted men det er noe helt feil med maskinen..Fortsetter imorgen og uansett, velkommen inn!!!

  2. Sådär ja… NU finns min Efit dag uppe,, har haft en jättehärlig dag….
    titta gärna..

    kram kram

  3. Nu har jag börjat lägga ut bilder från min dag i ett varmt Provence.
    Välkommen in till mig och kommentera gärna så att jag kan hitta till dig!

  4. Vår dag blir förmodligen inte alls höstig utan väldigt pluggig… vilket gör att röd och grå katt fastnar på en väldig massa kort. Nu är det upp till dem om det blir någon action på bilderna ;)

  5. Hei!

    Da er dagen vår igang, fyrt i ovnen for første gang i dag, brrrr.

    Velkommen inn:)

    MiMiTa

  6. Det ska bli så kul att få se vad ni andra hittar på denna lördag i september. Välkomna att se glimtar av min!

  7. Jahopp – då var mina första bilder inlagda i bloggen!
    Önskar er alla en toppenfin o rolig lördag o ser fram emot o kika i era bloggar!

    Kram Helén.

  8. Hej o välkommen in till mig. Hela min EFIT är redan upplagd eftersom jag körde den 3 sept när jag var i Örebro på OpenART

  9. Hej jag är med har ny blogg har nämnligen flyttat min men nu trivs jag där jag är. håller på lära mig hur det funkar på blogg.se

    följ min dag idag..

  10. Hej!
    Jag är uppe med tuppen och är igång!
    Lämnar ni en kommentar kommer jag till er så fort jag hinner.

    Välkomna!

  11. Den adressen i mitt första inlägg är FEL!!! Får inte till det med EFIT i den bloggen, så jag kör det på annat ställe istället…

    Är nu tillbaka igen efter ett ofrivilligt uppehåll, som har berott på antingen strul med datorn eller strul med kameran… :-P Men nu funkar alltihopa igen, så nu är jag på’t igen!!! :-P Dock på nytt ställe, men ni är lika välkomna nu som förut!!! ;-) Och samma sak gäller också nu som tidigare, kikar ni in hos mig, så kikar jag tillbaka in hos er… :-P Deal??!! ;-)

  12. Är nu tillbaka igen efter ett ofrivilligt uppehåll, som har berott på antingen strul med datorn eller strul med kameran… :-P Men nu funkar alltihopa igen, så nu är jag på’t igen!!! :-P Dock på nytt ställe, men ni är lika välkomna nu som förut!!! ;-) Och samma sak gäller också nu som tidigare, kikar ni in hos mig, så kikar jag tillbaka in hos er… :-P Deal??!! ;-)

  13. Tassar in o lägger upp min förts bild…..
    …..får se hur länge jag håller mig vaken i kväll……
    vi ses i på morgonkvisten

    madde

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: