EFIT 27 maj 2012

En EFIT på självaste morsdag här i Sverige och i slutet av maj månad då.

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

Tips! Klicka på länken RSS-flöde nedan (och lägg till den i nån RSS-läsare) så kan du se alla inläggen som kommer denna dag.

37 reaktioner till “EFIT 27 maj 2012”

  1. Her er min Efit dag i går. Fikk ikke linket den opp i går siden dagen endte i et hage kalas hos naboen :-D

  2. Mitt internet dog, så jag kunde inte lägga in bidraget förrän nu på morgonen. Välkomna att kika på min dag!

  3. For en dag! Her i Bergen skinner solen som aldri før, og vi slår den ene varme rekorden etter den andre:D Slikt blir det bading, kos og grill ut av, og ikke minst litt eksamenslesing;)

    Velkommen inn! :)

  4. Nu kommer min varma, slappande och badande efit-dag, valde att lägga ut hela dagen på en och samma gång :) Välkommen in!

  5. Nu var det ett tag sen jag var med senast, så det var dags igen. :P Körde en egen dag en dag för tidigt, redan igår, och nu har jag äntligen fått ut bilderna! ;)

    Välkomna in och glöm inte kommentera, så kikar jag tillbaka sen! ;)

  6. Kommentar till Annelie med sidan Tigerfamiljen: Min dator vill inte öppna din sida och varnar för “malware” – Dvs att jag kan få över en trojan eller virus av att öppna din sida… Bäst att kolla så att du inte fått nån skit i dina system? Hoppas du får ordning på det!

    Micke kommenterar: Jag får detsamma här i Firefox och är inte så jag rekommenderar att klicka på hennes länk så jag tar och raderar dessa.

  7. Nu har jag lagt ut mina första bilder från en söndag i Provence. Välkommen in till mig och skriv en rad så att jag httar till dig!

  8. Godmorgon!

    Idag är även jag med.

    Första bilden uppladdad och resten kommer. :)

    – Annelie –

    Micke kommenterar: Jag har raderat din länk nedan (http://tigerfamiljen.se/?p=4489) då det larmar om Malware (igen) Det är ju så jag kikat på detta en gång förr på din sida.

  9. Hej!

    Nu är jag oxå i gång med efitandet! Välkommen in o kika. Lämna em kommertar så jag kan titta in till dig oxå!

  10. Godmorgon, idag är jag med. Det var ett tag sen. Välkommen in att kika och lämna gärna en kommentar.
    Det kommer bli blandat med bilder i bloggen, dels från kameran och dels från mobilkameran, får se hur det går :-)

  11. Hej!
    Har startat mitt EFIT oxå, nu ska vi sova hela huset och sen kommer det fler bilder. Kika in ofta och lämna gärna en kommentar så tittar jag förbi när tid och möjlighet finns.

    Grattis Loreen till vinsten!!

  12. Pingback: EFIT at stickamera

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: