EFIT 10 november 2012

Ny EFIT då och lite vintrigt på sina håll här i Skandinavien. Ingen snö här hos mig nu men tror vi får se lite bland länkarna..

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

Tips! Klicka på länken RSS-flöde nedan (och lägg till den i nån RSS-läsare) så kan du se alla inläggen som kommer denna dag.

37 reaktioner till “EFIT 10 november 2012”

  1. Har haft supermycket :dead: att göra och som vanligt missar jag att man ska meddela här att sidan är utlagd. Har nu lagt ut TRE efit-dagar. :)

  2. Jag har varit på tjejhelg och försökte mig på att mobilblogga. Det gick inte så bra. Lyckades inte få in min EFIT, så nu har jag lagt in gårdagens bilder hemifrån min dator. Hoppas att någon fortfarande har lust att kika in!

  3. Här kommer del 2 av min EFIT dag.
    Kul att se vad ni andra gjort.
    Ha det bra!
    Kram Kakan

  4. Här kommer en del av min EFIT dag!
    Nu ska jag kolla in era andras dagar!
    Ha det bra!
    Kram Kakan

  5. Jag åkte ensam till stugan på Öland över helgen och kom faktiskt ihåg att det är efit idag. Det blir andra gången i rad jag är med! Fler bilder kommer nog upp i kväll om Tele2s 3G fortsätter att funka. Det brukar vara lite si och så med det här på norra Öland…

  6. Hej!
    Nu är jag igång. På ny egen domän :-) Ni som har länkar till mig kan passa på att ändra den ;-)

    Välkomna och lämna gärna en kommentar så kikar jag tillbaka när tid finns!

  7. Pingback: Ett foto i timmen
  8. Morning denna lördag!

    Nu är jag igång.

    Välkomna in & kika på min dag!

    Efterlyses: En sajt där man byter julklappar med varandra på nätet. Det är en advetskaleder och man blir lottad, vem man ska byta med.

  9. Jag har kommit igång också! :wink:
    Välkomna in! :grin: Och glöm inte kommentera, så lovar jag att kika in hos er och kommentera! :)

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: