EFIT 26 april 2014

Lördags-EFIT i april, kör så det ryker 8)

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

26 reaktioner till “EFIT 26 april 2014”

  1. Var på semester i Holland och fotade :rose: :rose: :rose: men hade inte möjlighet att lägga upp bilderna då… men nu finns även min EFIT-dag på plats!

  2. Idag orkar jag inte sitta uppe till midnatt, så min dag ligger på plats redan nu (ja, det är redan för mig som alltid är så sen). Återigen en dag med keramiken. Välkomna att kika!

  3. Med en ny risk för att bli portad härifrån så lägger jag upp en ELIT – Ett Ljud I Timmen istället för EFIT. Man vill ju vara lite originell… :wink:

  4. God morgon, det var länge sen jag var med, men idag är det Kulturnatt Stockholm och EFIT samtidigt, så följ med ut på min dag :-)

  5. Jag har startat min dag. Välkomna in, och glöm inte kommentera, så lovar jag att kika tillbaka och kommentera hos er! ;) Deal?! ;)

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: