EFIT 18 januari 2015

Ny EFIT-dag och detta års första söndag vad gäller just EFIT-dagarna.

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

29 reaktioner till “EFIT 18 januari 2015”

  1. Det blev en EFIT-tisdag för min del den här veckan. Här kan ni hänga med på min dag, från 7 på morgonen till 3 på natten. :-D

  2. Det var så länge sen jag kom ihåg denna dag, så nu höll jag på och glömma länka sidan också. Fast min dag var verkligen jättetråkig. Jag har kommit av mig lite när det är så länge sen sist. Förstår inte varför det är så svårt att komma ihåg den här dagen. En gång kom jag ihåg den, halva dagen. Sen glömde jag bort, och då var det lika bra och strunta i allt.

  3. Så är även min söndag på plats. Det har varit en trevlig dag men nu är jag trött! Välkomna att titta in!

  4. Nu har jag fått upp en stor del av min dag i bloggen. Välkommen till min söndag som även denna gång utspelar sig i Provence.

  5. Kör en svart-vit variant idag. Kommer att uppdatera senare under kvällen för resterande bilder så välkommen åter om du är snabb och kikar in redan nu!

  6. Så då har jag börjat lägga in mina foton :) Varmt välkomna in på min sida och kika om ni är nyfikna på vad jag har för mig en ganska vanlig söndag :)

  7. God morgon. Välkommen in på min dag… Den kommer att innehålla is, häst, mat , pool… /Tyglina

  8. Min dag har startat, även om jag ska sova just nu. :P Men välkomna in allihopa, och glöm inte kommentera, så lovar jag minst en kommentar tillbaka sen! ;)

  9. Jag är med :)
    Mitt första foto är uppe men nu är det natti ett par timmar sen kör jag igen :)

    Välkommen in.

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: