EFIT 17 juni 2015

Ett EFIT i sommarmånaden juni och nån dag strax före midsommar som är en helg att räkna med i Sverige.

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

26 reaktioner till “EFIT 17 juni 2015”

  1. Några dagar försent kommer mina bilder upp, men jag fotade allihop den 17 i alla fall. Välkommen in och säg hej!

  2. Missade den 17:e så jag kör den 18 juni… Välkomna, lovar vatten, bil, shopping och kanske kanske en kändis…

  3. Efter att ha kämpat med mobilbloggning tog jag helt enkelt över sonens dator för att få ordning i inlägget. Puh, vilken skillnad! Välkomna till en solig dag i Cannes!

  4. :rose:
    Min dag ; noe som sprakk, en sportsbegivenhet, noe lokal botanikk, og litt maritimt liv..

    Velkommen innom, , nå skal jeg hilse på hos deg..

  5. Hej hej!

    Nu finns min dag uppe. Ett önskemål till er som använder Blogger som bloggverktyg:

    Ändra inställningarna i kommentarerna. För det är jätte bökigt att kommentera hos Er!!! Man ska klicka på bilder hit och dit… Därför kommenterar jag inte era Efit dagar.

    // Anna

  6. Efter många om och men hänger jag på. Mobilen och jag är inte överens om hur det går till att blogga via telefon men det får bli som det blir.;-)

  7. Hej!
    Nu har jag börjat min EFiT-dag med att planera och packa så det blev 17 juni. Dagen kommer innehålla en massa saker, bland annat en segeltur (om jag inte bangar för vindarna). Happy Efit-ting alla!

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: