EFIT 3 januari 2016

Nytt år, ny EFIT-dag och årets första söndag!

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

27 reaktioner till “EFIT 3 januari 2016”

  1. Och så är min söndag på plats. Tur att jag tittade in igår för att kolla årets datum, annars hade jag missat att det redan var dags!

  2. velkommen innom .. Om det skulle dukke opp krav om passord, så er er det bare en bug, klikk på krysset, og så er det i orden..

    Titter innom dere nå…. Dere blir ikke kvitt denne norrbaggen!

  3. god morgon – några bilder är uppe….
    ….men jobbar så lite hoppigt kanske det blir i dag.
    välkomna :)

  4. Årets första EFIT på min sista semesterdag. Kika in hörrni, och glöm inte kommentera, så lovar jag minst en kommentar tillbaka. ;)

  5. Jag är igång med EFIT jag också och suttit och filat på Del 2 av årskrönikan jag började med häromdagen och precis blivit klar med.

    Titta igenom dessa 2 med (börja med Del 1) så får du en bra koll på vad jag pysslat med under året (men är en hel del bilder/text) :)

    Välkomna! :rose:

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: