EFIT 4 juli 2016

Ny månad och en EFIT-dag tätt inpå den förra då vi också kommer in i vecka 27.

Posta er länk antingen i fältet för ”EFIT-sida” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

23 reaktioner till “EFIT 4 juli 2016”

  1. Hänger inte riktigt med när det är dags för EFIT för jag har precis varit på Kreta, men då fotade jag iaf den 29/6, så det får väl antingen ses som en försenad eller för tidig EFIT ;)

  2. Nu är jag snart hemma igen och kan kika in hos er andra. Följ mig på dagens resa och spana in hotellduschen!

  3. Nu är jag igång. Missade att det var idag så det får bli en lugn halv dag istället. Har pillat med en ny sida så kikar gärna in, lämna en kommentar så kikar jag tillbaka. Nouw har krånglat med kommentarerna två efitdagar i följd nu och jag saknar möjligheten till delsidor, vilket jag har via weebly

  4. Min dag är igång! Välkommen in, och glöm inte kommentera, så lovar jag minst en kommentar tillbaka. ;)

  5. Så är jag också igång och idag ska taket dit!
    Själv ska jag nog dra nätverk i stugan hos syrran då grabbarna vill ha bra fart för spelandet :D

    Välkomna på en titt! :rose:

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: