EFIT 30 september 2018

Dags för sista dagen i månaden september.. Söndag är det också.

Posta er länk i Kommentarerna till detta inlägg och antingen i fältet för ”WEBBPLATS” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

15 reaktioner till “EFIT 30 september 2018”

  1. Vill nästan inte posta nån länk här idag… måste vara sämsta EFIT-dag jag gjort.

  2. Dags igen för mig. Mycket bilåkande idag då jag är på hemväg efter en vecka på Öland men kika gärna in och se vad som händer på vägen. ;)
    Glöm inte kommentera så lovar jag minst en kommentar tillbaka. ;)

  3. Hoppsan, jag hamnade nog som svar hos Lillian!?
    Förlåt Micke, men jag skriver en gång till här eftersom dagen är i full gång!

  4. Det var ett tag sedan jag var med sist, men nu gör jag ett nytt försök. Välkomna in och följ min dag och lämna gärna en kommentar så blir jag extra glad. :)

  5. Det var gått mye av dagen før jeg skjønte at det ikke var før i morgen det var EFIT…. men det får så være :) Her er min dag i dag…

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: