Testinlägg EFIT

Tänkte skriva ett inlägg som detta varje dag det är EFIT.. så får man kommentera och säga att man själv uppdaterat sin sida och posta länken dit.

Inlägget kommer nog att postas lite innan då jag märkt det är folk som bor långt utanför Sverige med vilket gör att datum dyker upp antingen tidigare eller senare hos dessa.

Det är sedan inte tänkt man ska kommentera nått annat mer än man postar ett inlägg om sin egen sida. Här postar vi alltså bara en länk till vår egen EFIT och kanske skriver nån “Välkommen-dit-text” också.

Väljer man att göra en egen dag så får man väl posta detta i föregående närmsta inlägg då. Men grejen med EFIT är ju att man gör den en fastställd dag och sedan 2007 finns ju 2st dagar att välja på varje månad så någon borde ju passa.

62 reaktioner till “Testinlägg EFIT”

  1. Nu ligger min efitdag uppe för den 8 jan, det tog lite tid men är nu klar i alla fall.

  2. Nu ligger mina bilder uppe som jag tog den 8:e januari om ni vill kika. Är min första dag sen jag blev medlem.

  3. Såg nu att nästan samma grej jag postade om nedan fanns med på första efit-dagen den 8 januari. Skillnaden med länkningen jag skrev om är att alla kommentarer kommer med, inte bara flödet för en dag. Det kanske är bättre?

  4. Hej, hopp!

    Kul att nya efit är igång och att folk hittar hit. :)
    Skall strax börja lägga upp mina första bilder.

    Kom på en liten idé som nästan är lika effektivt som ping om man vill följa vem som är med de olika dagarna (för de som använder RSS). Varför inte skapa en flödesknapp med länk till senaste kommentarerna också?

    http://ettfotoitimmen.se/?feed=comments-rss2

  5. Måste bara få ge dig en hel hop med röda rosor Micke! Jag vet vilket jäkla jobb det är med en sån här sajt, eftersom jag själv håller i tjejsnack med snart 1500 medlemmar… Det tar mer tid än folk kan tro, men det är så skoj! =) =) =)

    Ska bli kul det här!
    God fortsättning!
    Puss å kram, Milo

  6. Jag har suttit rätt många dagar och funderat på om det ens är värt att skriva nåt – men jo. Jag blir ledsen och besviken över de fula små påhopp jag har fått i den här tråden, och över att jag inte fått någon som helst relevant eller konstruktiv respons på det. Vilket jag inte hade reflekterat över om inte andra fått det. Är det så att jag straffat ut mig och lyckats bli paria redan innan första EFIT-dagen vore det schysst att säga det, så slipper jag engagera mig mer.

    så, nu ska jag hänga av mig martyrkronan, för den bekommer mig egentligen inget vidare! Jag gillar bara inte att tigas ihjäl, när det förs dialog med andra!

    MVH,
    K

  7. Jag grät blod när jag hörde att EFIT var döende, och dröm om min lycka när det visar sig att det lever och frodas! Måste erkänna att jag i min sorg över att projektet försvann började slacka med uppdateringen, men nu känner jag ny motivation! =)

    Däremot var min första reaktion förvåning och tveksamhet när jag såg att man skulle rapportera aktivitet genom att lämna en kommentar i en oändligt lång tråd. Jag vet att saker självklart ändras vid en överlåtelse, men jag kan inte låta bli att sakna den tidigare sidans enkla översikt. Man kunde lätt se över vilka som var nyss uppdaterade, utan att det stördes av en massa irrelevanta personliga kommentarer. Jag tycker helt enkelt att det var en bättre lösning.
    Sen läste jag kommentarerna, och fick se det bemötande kickis kommentar fick. Jag är outsägligt tacksam att EFIT finns kvar, men visst måste man få lov att komma med kritik om man tycker att det finns saker som kan förbättras? Om det finns önskemål även hos admin om en liknande uppdatering som tidigare så kanske det finns någon av alla medlemmar som kan bidra med kunskap för att skapa det?

    Tusen TACK framför allt Micke för att du lägger ner en massa tid och energi på att låta oss få behålla en älskad sysselsättning!

    Micke svarar:
    Hej och tack, jag svarar dig mer via mail.
    Det är inte tänkt ska bli “en massa irrelevanta personliga kommentarer”, utan det är bara i denna testtråd jag låtit folk testa/skriva.

  8. Hej Micke!
    har kollat och bilden finns där..suck suck

    Micke svarar:
    Nu gick det bättre..fast men annan mail ser jag. Tro vad som blivit knas då. Jag hade själv detta strul en gång, jag fick gå in och byta bild på den som strulade.

  9. Har precis registrerat mig som medlem och hoppas på många besökare som vill kika på mina bilder. Måste tillägga att jag är fotograf så jag kan garantera trevliga bilder att titta på eftersom jag brinner för mitt intresse.

  10. Ja nu är jag inne och kikar här igen. Tyvärr kan jag inte uppdatera min efit den 22/12 -2007 för min dator har pajat. Men jag återkommer och uppdaterar här när den är lagad. Min gamla har ju trasig cd/dvd spelare/brännare så den går inte att använda men kanske kommer jag på nån lösning……på återseende….//Ylva

  11. Oj, ser att folk redan börjat lägga sina efit-kommentarer här fast det egentligen är den gamla sidan fortfarande… Så jag gör väl lite reklam för mig oxå ;-), jag lyckades “fånga” en riktig puma på min efit-dag!
    God Jul!

  12. Inte för att jag är med i EFIT men jag har följt den sedan starten, så ock denna schism. Det verkar inte bättre än att de på hundefit raderar, alternativt inte tillåter, kommentarer för det finns ju inga??!!

    Personligen tror jag att den siten snart försvinner eftersom de vet att de har stulit såväl idé som namn så ta det bara lilla lugna – låt tiden få utvisa faktum. Alla som har varit med i gamla EFIT vet ju var de ska vända sig och traditionellt brukar ett forum med många medlemmar vinna över nya forum med samma innehåll (annars måste både hundarna och katterna vässa klorna ordentligt).

    God Jul på’re ;)

    //Lena

  13. Pingback: wehoo.se
  14. Bra skrevet MIcke!!! Det finnes bare en EFIT og det er det du snart har i hendene :) Men jeg synes det er leit at folk virkelig må ødelegge slik, skamme seg *argh* Håper de tar til fornuft i disse juletider, vi må jo håpe……!!!

  15. Bra svar du skrev till kattis kommentar, Micke!! EXAKT så känner jag!

    Jag körde EFIT igår på mina katters blogg. Nu har jag meddelat det här också

    God Jul och Gott nytt år gott folk, så ses vi på EFIT den 8/1

  16. Hej du!

    Fick precis ett mail från Aktiv Hund i Sverige som reklamade lite om sin alldeles egna EFIT. Namnet är väl inte reggat på nåt sätt, men det är ju synd det här. Folk som är med i vanliga EFIT vet ju att det är du som tar över det, men nya medlemmar vet man ju inte… Ska man vara med i båda kanske, eller vad tycker dom? *vet ingenting*

    GOD JUL på dig i alla fall!

    Micke svarar:
    Jag kan knappast tänka mig EFIT är reggat på nått vis men detta gäng bakom Aktiv Hund vet vad de gör, detta eftersom de frågade om de fick ta över efit och INTE fick det. Om de inget vetat hade varit en annan sak men nu lanserar de en sida och som deras med sponsrade länkar på Google så de vet de precis vad de gör… Jag har ingen synpunkt alls på vart nån är med utan det är bara dessa bakom Aktiv Hund som förtjänar lite avsky med deras agerande.
    De försöker bara tjäna pengar på det hela genom ha reklam osv på sidan, då går det så bra så stjäla idéer och även hela namn… så kom inte med att det inget gör då det finns andra som helst sett att de inte stulit hela konceptet med namn och allt. Det sägs de bara vänder sig till sitt eget hundforum men varför då gå ut och lansera denna sida med sponsorpengar och allt då det räckt att de postat ett inlägg på deras egna forum. Men nu slutar vi diskutera denna “falska” efit-sida utan vi kör på som vanligt.

  17. Bra skrivet Pippi! Och Micke! Tummen upp för er! Det finns juh bara ett riktigt EFIT och det är detta som nu Micke tar över från nyår! Basta. Punkt.

  18. Nu har jag lagt upp mina bilder från dagen. Det blev inga fler då batteriet i kameran tog slut, igen och nu ska vi ta kvällen.

  19. Hej hopp i julstöket!

    Jag har också uppat min efit i dag. Ni hittar mina EFIT bilder i menylänken
    ” EFIT “.

    /kram

  20. Har nu postat inlägg där inne också, kommer inte bli plublicerat – men så här skrev jag iaf…

    “Tycker det är lite brist på fantasi att sno EFIT rakt av, hade varit bättre om ni iaf hade kallat det för ngt annat. Sedan att betala sponsring på google – ärligt talat är det värt pengarna?! Ni har SNOTT en idé som redan finns och som har pågått sedan 2004.

    OK, för att vi ville ha ett eget EFIT men varför inte kalla det för hundefit eller ngt annat. Men ni tycks lida av svår fanasilöshet.

    Är väl ingen risk att detta blir plublicerat, men jag postar det iaf…”

  21. Tror inte de kommer publicera det – tyvärr…

    Tycker det var bra skrivet av dig! Tur du låter folk få disk. iaf!!

  22. Jag har nyss uttryckt mig lite på en sida av de som startat den “falska EFIT” och har skrivit detta:

    Ni har knyckt en idé menar du..
    Ni vet ni inte fick ta över sidan.
    Ni väljer att inte publicera de inlägg av de som klagat på ert beteende.
    Ni stänger den forumtråden för att det “spårar ur” på min sida eller vad ni skrev..
    Ni vet den drivs av andra sedan 2004.
    … ändå lanseras den som ERT.
    Fegt är ordet.

    God Jul iallafall! :)

    Tro om de kommer godkänna det inlägget då alla andra på hundforumet modererades bort.

  23. oj, träffade jag Trollis tå där? Jisses…

    Det skulle säkert gå att bygga nån WP-modul, men jag har ingen erfarenhet alls av WP tyvärr.

    Att säga att jag “hade kunnat göra det bättre” känns förmätet om man går efter Trollis kriterier – jag kan inte få folk att fota nåt mer än nån annan skulle kunna. Jag hade funderingar på att erbjuda mig att ta över projektet men verkligheten och vardagen kom emellan – som så ofta – och Micke hann före, med en helt annan lösning än jag hade valt och en som jag inte har kunskap om att bidra till (jag hade troligen kokat ihop nån mySQL/php-lösning från grunden).
    Och som sagt, jag tycker att det är bra att NÅN tar över! Det kommer inte få mig att bara glömma de önskningar och visioner jag haft.

    Min besvikelse kommer sig mest av att det redan finns/har funnits flera liknande projekt som EFIT, med samma gästbokslösning, och de försvinner ofta rätt snabbt – min gissning är att det bl.a beror på att man inte får nån översikt när antalet medlemmar ökar; det är lätt att känna att man försvinner i mängden gästbokssvar.

    Räknar man med de pausande medlemmarna är det drygt 1500pers med i det här projektet, 1000 om man bara räknar de aktiva. Det är ganska många rader i en gästbok, det… även om alla inte är med varje gång!

    Det jag gillar (gillade) med EFIT är just översikten. Jag gillar att kunna se vilka som är nya medlemmar, att kunna kika på de som är senast uppdaterade eller att sortera alla medlemmar i bokstavsordning (jag skulle dessutom önska att kunna sortera på mest aktiva medlem, äldsta medlem osv…).
    Att förlora den översikten gör mig besviken – vilket tog sig uttryck i mitt tidigare inlägg här – och jag befarar att det kan innebära att EFIT går samma öde tll mötes som så många andra försök tidigare.

  24. Oavsett vad somliga före mig har kommenterat om detta med du ska ta över och detta med pling. För mig är detta med pling funktionen ung. som att skriva en rad här. Hur jobbigt är det att skriva en rad?!

    Jag undrar över en grej Micke… Jag har ju som du vet en låst blogg, hur gör jag? Mina besökare besöker ju mig ändå utan att jag skriver här inne att jag har lagt ut mina foton… Jag har inte kvar min öppna blogg längre heller.

    Har sagt det förr – är såååååå glad och tacksam att just duuuuu har tagit över EFIT!

  25. Det är väl inte denna sidan som är viktig, utan ATT EFIT lever vidare. Det är väl ändå VI som ska ha EFIT…Människor…Nu är jag irriterad…Märks det, eller?

  26. Och jag tror inte “vissa” hade kunnat göra det bättre med tanke på vad som fanns bakom adr. Har kollat. Dagens sanning.

  27. Nämen hej Micke Kludd :) Vad är det som händer här då? Vad jag missar massor jämt och ständigt. Så du ska ta över Efit nu då? Så bra att någon vill ta tag i det då det är så många medlemmar nu. Jag ska ta mig i kragen när jag orkar och börja vara med i efit igen. kram på dig /leila

  28. Kul att du tar över!

    Tänkte försöka börja på nytt med EFIT 2008, hoppas bara att jag kommer ihåg dagarna nu!

    /Caroline

  29. Men näääää – stenålder!! Det blir ju skitdålig översikt om man ska behöva gå igenom en massa kommentarer – jag gillar ping-lösningen! Med en sån skulle man dessutom kunna lägga till fler sorteringsmöjligheter – visa de som varit med längst, nyaste medlemmarna, de som varit med flest ggr osv,,,
    Nu känner jag mig gnällig – det är bra att nån har tagit över projektet, men jag hade nog lite högre förhoppningar än en simpel WP-sida, är jag rädd. =(

    Micke svarar:
    Du verkar kunna sånt här med ping du så jag tar tacksamt emot en sådan lösning.
    Tack på förhand.

  30. tjhoie!
    vill bara hojta till om att jag gillar domänet!
    Lite mer rakt på sak liksom. Tror detta blir bra.
    Håller på att fota dagens för fullt :-)

  31. Tack för info om gravatar…. tycker ju egentligen inte om att vara med på bild men liite måste man väl bjuda på, haha. Nu måste jag ju se hur det ser ut också, och om det funkar, så skriver ett inlägg igen ;-)

  32. Åh, så du ska ta över?! Kul! Måste se till att komma ihåg vilka dagar det är EFIT, ska lägga in det som en nedräknare på hemsidan min! *s*

  33. Måste ju testa jag också….. Om man nu inte har nån bild som kommer med här… hur gör man då??? Tråkigt om länken till sidan bara blir ett blankt fält ;(

    Micke svarar:
    Vad tror du om en “gravtar”-bild så här då?
    Man kan ju skriva länken till sidan i inlägget med som jag testat på den ovanför. Har även gjort textlänken fet.

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: