EFIT 25 juni 2023

Dags för en ny EFIT-dag, denna gång “annandag-midsommar” :cute: Söndag efter midsommar alltså och hoppas ni har och haft en varm och trevlig midsommarhelg.

Posta er länk i Kommentarerna till detta inlägg och antingen i fältet för ”WEBBPLATS” eller posta hela länken i själva inlägget då den skall automatiskt bli klickbar där. Posta INTE flera gånger och helst inte en massa struntprat här.

13 reaktioner till “EFIT 25 juni 2023”

  1. Mina bilder kommer upp i morgon. Har fotat men hoppas att du tittar in hos mig imorgon istället ?

  2. Jag har fått till ett gäng foton nu, men kom av mig lite då den hämtade soffan var trasig (fått sig en tryckare).

  3. Det var länge sedan man var med, men ska göra ett försök för att få igång detta igen. Kom ihåg att det var så himla roligt. Får länga in i min outlook kalender när dagarna är. Eller hur gör ni för att komma ihåg att det är EFIT-dag?

  4. Det är semester och jag har inte glömt att det är EFIT idag. Men tack Anni för att du skrev och undrade var inlägget var för säkerhets skull :-)

Kommentarer inaktiverade.

Det går INTE att skriva/posta emojis här på SIDAN! Bara dessa smileys här under.

:cute: :-D :) :wink: :-| :yummy: :yuck: :yell: :yawn: :secret: :wow: :vodka: :upsidedown: :roll: :tv: :-p :tada: :tack: :stress: 8-O :sad: :rose: :right: :redheart: :puss: :ouch: :blush: :mad: :grin: :lightbulb: :left: :laidback: :kram: :hmm: :heart: :headphones: :grumpy: :grr: :glasses: :( :film: :evil: :down: :dead: 8) :-? :censored: :bored: